وی افزود: غریب به یک میلیارد و ۴۰۰ هزار تومان کسری مربوط به سال ۹۲ و قبل از آن بوده است.
معاون توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پیش بینی می شود یک یا دو درصد از هزینه های شرکت های دولتی و بانک ها در حدود ۱۷ هزار میلیارد ریال به آموزش و پرورش اختصاص یابد اگر این امر محقق شود جهش خوبی خواهیم داشت.
بطحایی تصریح کرد: ۲ هزار میلیارد ریال به تصویب مجلس در بودجه سال ۹۴ از محل دریافت جرایم کشف قاچاق و اختصاص آن به سرانه مدارس رسیده است.
بطحایی اظهار کرد: همچنین مجلس اعتباری برای فعالیت های آموزشی و تربیتی پیش بینی کرده است همچنین برای رفت و آمد دانش آموزان روستایی و استثنایی حدود ۱۵ میلیارد تومان افزایش اعتبار داده است. پیش بینی ما این است که بودجه سال ۹۴ از حیث منابع لازم بهتر از منابع سال ۹۳ نیز شود.
افزایش مراکز درمانی بیمه طلایی فرهنگیان
معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در حوزه رفاهی همیشه برای آموزش و پرورش و فرهنگیان چالش آفرین بوده بیمه طلایی است. در اوایل سال ۹۳ با بیمه آتیه سازان حافظ قراردادی منعقد کردیم که مشکلات را کمتر کرد البته به صفر نرسیده است. این بیمه آتیه سازان حافظ در ابتدا با ۳ هزار و ۳۰۰ مرکز درمانی قرارداد داشت اما اکنون به ۸ هزار ۸۰۰ مرکز درمانی افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه تعرفه های پزشکی در بیمه طلایی فرهنگیان افزایش داشته است اظهار کرد: با توجه به اینکه تعرفه های پزشکی افزایش یافته و از سوی دیگر بیمه پایه سلامت خدماتش روز به روز گسترش می یابد لذا ضرورتی ندارد دامنه خدمات بیمه تکمیلی فرهنگیان افزایش داشته باشد.
تغییر نوع خدمت فرهنگیان متناسب با بیمه سلامت
وی ادامه داد: نوع خدمت بیمه فرهنگیان متناسب با بیمه سلامت باید تغییر کند. در این زمینه طرحی را آماده کرده ایم که شامل ۴ نوع خدمات بیمه ای است که در ۴ بسته متفاوت خدمات بیمه تکمیلی ارائه می شود به طوری که در بسته شماره یک خدمات همانند دندانپزشکی و عینک وجود دارد و همچنین خدمات درمانی نامحدود است. اما در بسته های دیگر خدمات کمتر می شود و متناسب با بسته های بیمه هزینه ها فرق می کند و بسته های شماره ۲، ۳ و ۴ خدمات کمتری دارند.
افزایش ۱۵ درصدی امکانات اسکان نوروزی
بطحایی با اشاره به اسکان نوروزی فرهنگیان برای سال ۹۴ بیان کرد: اسکان نوروزی در سال ۹۴ چیزی حدود ۱۵ درصد شرایط و امکاناتش ارتقا یافته است و ما ۱۱ هزار مدرسه را تکلیف کرده ایم و ۱۸۰ مرکز رفاهی داریم. همچنین ۳۴ هزار کلاس درس در نوروز ۹۴ به صورت ویژه در اختیار فرهنگیان قرار می گیرد.
وی ادامه داد: رزرو اینترنتی فرهنگیان برای اسکان از ۱۰ اسفند تا ۲۰ اسفند پیش بینی شده است و پذیرش آنان از ۲۸ اسفند صورت می گیرد البته پس از این زمان فرهنگیانی که ثبت نام نکرده اند می توانند با مراجعه حضوری تا ۱۲ فروردین در مکان های مختلفی که آموزش و پرورش برای اسکان در نظر گرفته است مراجعه کنند.
به گفته وی ۶۰ میلیارد ریال به صورت کمک به استان ها برای اسکان نوروزی داده شده است تا آنان در کنار درآمدهای خود مراکز را تجهیز کنند و فرهنگیان می توانند در ایام تعطیلات نظرات، انتقادات و پیشنهاداتی که دارند را با شماره ستاد اسکان ۱۱-۸۲۲۸۷۰۱۰ در میان بگذارند.
ارائه تسهیلات خودرو به فرهنگیان با سود ۱۵ درصد
معاون توسعه و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: طی تفاهمنامه ای با بانک سرمایه خودروهایی به صورت لیزینگ از قیمت ۲۰ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۱۵ درصد به فرهنگیان داده می شود.
یکپارچه سازی حساب مدارس از فروردین سال ۹۴
بطحایی با بیان اینکه حساب مدارس باید یکپارچه سازی شود اظهار کرد: طی اطلاعاتی که به دست آوردیم در برخی از مدارس به نام اخذ کمک های مردمی در حق مردم اجحاف شده است لذا با یکپارچه سازی حساب مدارس می توانیم نظارتی بر کمک های مردمی داشته باشیم که این کمک ها در چه راهی هزینه می شود.
اجرای بازنشستگی پیش از مورد
وی با بیان اینکه سازمان مدیریت مجوز برای بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان را داده است تصریح کرد: در سال ۹۳ تعداد ۲۵ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند و ما ۲۰ هزار نفر را بازنشسته می کنیم و ۵ هزار نفر پیش از موعد بازنشست می شوند.
راه اندازی مراکز اسکان ویژه بیماران صعب العلاج
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: بر خی از فرهنگیان دچار بیماری صعب العلاج هستند و مجبورند برای درمان خود به برخی از شهرهای بزرگ مراجعه کنند لذا آموزش و پرورش در شهرهای بزرگ، مراکز اسکان ویژه این بیماران راه اندازی می کند و این مراکز به هیچ عنوان حق ندارند از مهمانان عادی پذیرایی کنند.
وی افزود: اسکان بیماران صعب العلاج در مراکز آموزش و پرورش رایگان است و در تلاشیم تا ۱۰ مرکز اسکان ویژه بیماران صعب العلاج در شهرهای مختلف راه اندازی کنیم.