به گزارش خبرگزاری دانا، یافته های محققان اسپانیایی نشان می دهد زنانی که از رژیم غذایی پرچرب و حاوی قند استفاده می کنند در مقایسه با زنان پیروی کننده از رژیم غذایی مدیترانه ای، ۴۱ درصد بیشتر دارای سینه های با بافت متراکم تر هستند.
دکتر مارینا پولان، عضو تیم تحقیق از مرکز ملی اپیدمیولوژی در مادرید، در این باره می گوید: «به طور کلی حفظ وزن مناسب در طول عمر از طریق کنترل مصرف کالری و کاهش مصرف غذاهای پرانرژی مهم است.»
به گفته وی، رژیم غذایی به سبک غرب شامل محصولات لبنی پرچرب (شیر کامل، پنیر پرچرب، و بستنی)، گوشت های فرآوری شده (کالباس، سوئیس، ژامبون)، و غلات تصفیه شده و بدون سبوس (نان سفید، پاستا و برنج سفید) است. همچنین سایر نمونه ها حاوی شیرینی ها و نوشیدنی های شیرین، فست فودها (پیتزا وچیپس) و سس ها (مایونز و کچاپ) است.
پولان در ادامه عنوان می کند: «زنانی که از چنین رژیم غذای ای پیروی می کنند ۴۶ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.»
خصوصیت رژیم غذایی مدیترانه ای عبارت است از مصرف زیاد ماهی، سبزیجات، بنشن، سیب زمینی آبپز شده، میوه، زیتون و روغن گیاهی و مصرف کم آبمیوه ها.
به گفته وی، زنانی که بیشترین تبعیت را از این الگوی غذایی دارند ۴۴ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.
در این مطالعه، محققان داده های بیش از ۳۵۰۰ زن را که جزء برنامه غربالگری سرطان سینه بین اکتبر ۲۰۰۷ تا جولای ۲۰۰۸ بودند جمع آوری کردند. یافته های این مطالعه نشان داد رژیم غذایی غرب موجب افزایش تراکم بافت سینه می شود. افزایش تراکم بافت سینه از عوامل تاثیرگذار بر ابتلا به سرطان سینه است.