در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۴۷۲۱۸
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۴
قطعا دوره نوجوانی یکی از مهم ترین و حساس ترین مرحله زندگی هر فردی است. و روان شناسان نیز به این موضوع تاکید دارند. بسیاری از مسائل در این دوره مهم اتفاق می افتند. شکوفا شدن استعدادها، جهت یافتن مسائل ذهنی، و معطوف شدن ذهن به مسائل زندگی، از خصلت های ذاتی این دوره هستند.

فاطمه زمانی ، خبرگزاری دانا، گروه سبک زندگی ؛  قطعا دوره نوجوانی یکی از مهم ترین و حساس ترین مرحله زندگی هر فردی است. و روان شناسان نیز به این موضوع تاکید دارند.
بسیاری از مسائل در این دوره مهم اتفاق می افتند. شکوفا شدن استعدادها، جهت یافتن مسائل ذهنی، و معطوف شدن ذهن به مسائل زندگی، از خصلت های ذاتی این دوره هستند. 

اما به نظر شما نیازهای این دوره چیست؟
نیاز به تعادل،خود آگاهی،برقراری روابط سالم، کنترل هیجانات و کسب مهارت های اجتماعی لازم در دوستیابی مهم ترین نیاز هایی است که به سازگاری بیشتری با این دوره می انجامد.


آیا تقویت مهارت های ارتباطی، باعث پیشرفت در یادگیری می شود؟ 


یکی از مشکلات عمده این دوره، که به صورت الگویی مخرب و ماندگار تا بزرگسالی ادامه می یابد، اختلال در مهارت های اجتماعی است.
محققان ،کسب مهارت های اجتماعی را  یکی از لوازم اساسی و موفقیت و ارتقاء رشد روانی می دانند.
آموزش مهارت های ارتباطی به دانش آموزان کمک می کند تا عواطف و احساسات خودرا به خوبی شناخته و آن ها را به دقت ارزیابی کنند. مهارت های ارتباطی به افراد کمک می کند تا روابط خوبی با دیگران داشته باشند و جو صمیمانه و اطمینان بخشی  را با دیگران ایجاد نمایند.
همچنین ، مهارت های ارتباطی میزان یادگیری را پیش بینی کرده و پیشرفت تحصیلی را دوچندان میکند.
دانش آموزانی که دارای مهارت های ارتباطی موثری هستند،ارتباطات را ابزاری برای حل مشکلات دانسته و عملکرد تحصیلی مناسب تر و بهتری دارند.
 رضایت دانش آموز از مدرسه و تعامل با همسالان تا حدود زیادی انگیزه یادگیری را در آنان تحریک می کند. بنابراین دانش آموزانی که انگیزه یادگیری بالایی دارند،اشتیاق و علاقه بیشتری به تحصیل نشان می دهند و جهت رسیدن به اهداف خود تلاش بیشتری می کنند.
تحقیقات نشان داده است دانش آموزانی که توانایی بیشتری برای  برقراری ارتباط با همسالان دارند ، بیشتر از سایرین به مدرسه علاقه مند بوده و پیشرفت تحصیلی قابل توجهی دارند.
در واقع توانایی برقراری روابط دوستانه با دیگران، علاقه مندی به مدرسه و یادگیری،داشتن مهارت های اجتماعی کافی میتواند باعث افزایش سازگاری در دانش آموزان شود.

ارسال نظر