فاطمه زمانی ، خبرگزاری دانا ، گروه سبک زندگی ؛ عسل یکی از مفید ترین محصولات غذایی و اکسیری ارزشمند است که از قرن ها پیش به عنوان عالی ترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده است و هم چنین به واسطه ی ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو در درمان اکثر بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد.
با همه ی برکات و خواصی که در عسل نهفته شده است ، بهترین توصیف برای آن تعبیر شفاست که در قرآن آمده است و شاید خواص دیگری هم داشته باشد که هنوز کشف نشده است.
درمان بیماری های کودکان
محققان معتقدند که عسل به دلیل ارزش غذایی بالا و خواص منحصربفردی که درون آن نهفته شده ، می تواند برای درمان بیماری های مختلف کودکان از جمله نارسایی های گوارشی ، کم خونی و جذب مواد غذایی در آنان به کار رود و بیماری های مختلف در کودکان را بهبود بخشد.
هم چنین عسل نیاز کودکان را به ویتامین B1 برطرف می سازد و به سوخت و ساز کلسیم و منزیم در بدن کمک می کند.
التیام زخم ها
عسل ماده ای به نام گلوناس دارد که زخم هارا به سرعت التیام می بخشد و در درمان زخم های چرکی از قبیل دمل ها و جوش های خوش خیم به کار می رود.
این محصول پرارزش زخم های عمیق ناشی از گلوله را به سرعت بهبود می بخشد ، رشد میکروب ها را متوقف و مواد مورد نیاز پوست و اعصاب را تأمین می کند.
درمان بیماری های گوارشی
تحقیقات نشان داده است عسل به دلیل برخورداری از آنزیم های گوارشی مثل آمیلاز ، لیپاز و دیگر آنزیم های گوارشی به هضم غذا کمک می کند ، از ترش کردن معده جلوگیری کرده و زخم و التهاب معده و روده را بهبود می بخشد.
درمان بیماری های زنان
بررسی ها نشان می دهد عسل به دلیل خواص منحصر بفردی که دارد ،بیماری های مختلف زنان مثل استفراغ های دوران بارداری ، التهاب مهبل و مثانه ، التیام سریع زخم های پس از جراحی زنان ، بی اشتهایی و مسمومیت دوران بارداری ، زخم های رحم و قطع خونریزی قاعدگی را بهبود می بخشد و احتمال ابتلا به این بیماری هارا به حداقل می رساند.
بهبود بیماری های چشم
تا کنون آزمایش های متعدد تأثیرات عسل را در درمان بیماری های مختلف چشم ثابت کرده است.
التهاب پلک ها ، التهابات و زخم های قرنیه ، انواع سوزش های چشم ، شب کوری ، آماس چشم و سوختگی های مخصوص چشم از جمله بیماری های چشمی هستند که توسط این ماده پرارزش درمان می شوند.
خوب است بدانید که عسل به عنوان دارو هیچ عارضه ای را به دنبال ندارد ، مگر آن که فقط حساسیت های محدودی را به وجود آورد.
بنابراین در درمان آلرژی ، امراض عفونی ، سل ، امراض روانی ، بیماری های کبد و معده ، نارسایی های قلب و عروق ، ناراحتی های عصبی ، امراض خونی و ضعف شدید باید از تجویز زهر زنبور عسل خودداری کرد.