به گزارش خبرگزاری دانا دادهها نشان میدهد که در فاصله زمانی میان سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۱۶، درصد موارد سرطان ریه که در مراحل اولیه پیشرفت بیماری تشخیص داده شدند، از ۲۷ درصد به ۳۱ درصد افزایش یافته است.
به طور مشابه، موارد سرطان ریه که در مراحل بعدی تشخیص داده میشوند، زمانی که بیماری پیشرفت کرده و به طور بالقوه متاستاز داده یا به سایر قسمتهای بدن سرایت کرده است، از ۷۱ درصد در مدت مشابه به ۶۶ درصد کاهش یافته است.
به گفته محققان، بیماران مبتلا به سرطان ریه که بیماری آنها در مراحل اولیه شناسایی میشود، به طور متوسط ۵ سال پس از تشخیص زندگی میکنند، این در حالی است که این رقم برای افرادی که در مراحل بعدی تشخیص داده میشوند، هفت ماه است.
آنها گفتند که در نتیجه افزایش در تشخیصهای قبلی، مرگ و میر ناشی از سرطان ریه به طور متوسط سالانه حدود ۴ درصد در طول دوره مطالعه کاهش یافته است.
دکتر «راجا ام. فلورس»، یکی از نویسندگان این مطالعه، در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: ما کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان ریه را با تشخیص زودهنگام نشان داده ایم و سرطان را در مراحل اولیه، زمانی که تومورها کوچکتر و قابل درمان هستند، پیدا میکنیم.
فلورس که رییس بخش جراحی قفسه سینه در «سیستم بهداشتی مونت سینا» در شهر نیویورک است، گفت: این مطالعه بر تأثیر غربالگری به دنبال مداخله جراحی برای نجات جان افراد در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه تأکید دارد.
سرطان ریه به عنوان یکی از کشندهترین نوع سرطانها در جهان سالانه شمار زیادی از زنان و مردان را به کام مرگ میکشد. سرطان ریه بعد از سرطان سینه دومین عامل مرگ و میر زنان در جهان است. سرطان ریه نوعی بیماری است که مشخصه آن رشد کنترل نشده سلول در بافتهای ریه است. اگر این بیماری درمان نشود، رشد سلولی میتواند در یک فرایند به نام متاستاز به بیرون از ریه گسترش پیدا کند و به بافتهای اطراف یا سایر اعضای بدن برسد. انواع اصلی سرطان ریه سرطانهای ریه سلول کوچک (SCLC)، که سرطان سلولی جو شکل نیز نامیده میشود و سرطان ریه سلول غیر کوچک (NSCLC) هستند.
سرفه (همراه با خلط خونی)، کاهش وزن و تنگی نفس از شایعترین علائم سرطان ریه هستند.
انتهای پیام/