فاطمه زمانی ، خبرگزاری دانا ، گروه سبک زندگی ؛ اعتماد به نفس به معنای انجام دادن کارها ، دارا بودن مهارت خاص یا حتی ارتباط مؤثر با اشخاص نیست ، بلکه اعتماد به نفس به معنای باور قلبی و درونی شما به توانایی ها و قابلیت هایتان است که شمارا به موفقیت سوق می دهد.
زمانی که افراد به خود و توانایی هایشان اعتماد داشته باشند ، بر انجام برخی از کارها تأکید ورزیده و از انجام برخی از کارها نیز خودداری می کنند.
اگر برایتان جالب است که افراد با اعتماد به نفس چه کارهایی را انجام نمی دهند ، ادامه مطلب را دنبال کنید :
بیش از حدّ آسوده خاطر نمی شوند
افراد با اعتماد به نفس آسودگی را دشمن مرگبار رسیدن به اهداف شان می دانند. چراکه منجر به رضایت از موقعیت و درنتیجه رکود و شکست خواهد شد .
کارهایشان را به تعویق نمی اندارند
افراد با اعتماد به نفس از انجام کارهایشان طفره نمی روند ، چون به خودشان باور دارند و انتظار دارند که رضایت شان از کار، آن ها را به اهدافی که دارند ، نزدیک تر کند. این افراد منتظر زمان مناسب یا شرایط ایده آل نیستند و اگر احساس کنند که زمان ، مناسب نیست ، آن را به زمانی مناسب تبدیل می کنند.
از چالش ها فرار نمی کنند
افراد با اعتماد به نفس به چالش ها به عنوان بخش جدایی ناپذیر زندگی نگاه کرده و سعی می کنند به شکلی مؤثر آن را مدیریت کنند.
دست از تلاش بر نمی دارند
یکی از بارز ترین ویژگی های این افراد این است که در هنگام انجام دادن کار اشتباه به دنبال راه چاره می گردند تا آن را اصلاح کنند. این افراد به جای اینکه مشکلات و سختی هارا سدّی نفوذ ناپذیر برای موفقیت بدانند ، آن هارا موانعی می بینند که باید بر آن غلبه کنند.
ازکمبود امکانات ناامید نمی شوند
افراد با اعتماد به نفس فقط به خاطر نداشتن امکانات از ادامه ی مسیر ناامید نمی شوند. بلکه سعی می کنند برای رسیدن به احتیاجات خود راهی پیدا کنند یا بفهمند چطور می توانند بدون آن امکانات کار خودرا پیش ببرند.
نیازی به تعریف و تمجید دیگران ندارند
افراد با اعتماد به نفس نیازی ندارند تا دیگران از آن ها تعریف کنند. این افراد موفقیت را درگرو تعریف و تمجید دیگران ندانسته و اعتماد به نفسی را که به ستایش دیگران بستگی داشته باشد ، اعتماد به نفس واقعی نمی دانند.