در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۳۱۱۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۳
به علت برگزاری کنکور؛
دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد ورود دانشجویان در روزهای ۱۱ و ۱۲ اسفندماه به علت برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و آزمون دکتری ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری دانا به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، بر اساس اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با توجه به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و آزمون دکتری ۱۴۰۲ در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۱۲ و ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۱ (در دو نوبت صبح و عصر)، به جهت اهمیت آزمون و برقراری نظم و امنیت، ورود تمامی دانشجویان در روزهای فوق‌الذکر به دانشگاه ممنوع است.

در صورت نیاز به تردد دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری، باید هماهنگی‌های لازم توسط رئیس دانشکده با معاونت آموزشی دانشگاه صورت پذیرد.

همچنین برگزاری هرگونه کلاس، همایش، سمینار و … با توجه به اعلام کتبی این معاونت به واحدها، دانشکده‌ها و مراکز مختلف دانشگاه ممنوع است.

ارسال نظر