در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۳۱۴۸۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۵
دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند:
کودکان اغلب سوالاتی دارند و می‌خواهند جهان را بشناسند. تشویق آن‌ها به پرسش سوالات و تلاش برای پیدا کردن پاسخ‌ها اهمیت دارد. همچنین، پاسخ به سوالاتشان را به طور مشترک انجام دهید یا از آن‌ها بخواهید تا به صورت مشترک جوابی بیابند.

به گزارش پایگاه خبری دانا دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه تربیت پژوهشگر را برگزار می‌کند. 

تربیت یک فرزند پژوهشگر نیازمند محیط و رویکردی معنی‌دار و اشتیاق به یادگیری و کشف است. اینجا چندین راهنمای عملی برای تربیت پژوهشگر در کودکان و نوجوانان ارائه می‌شود:

۱. تشویق به پرسش و کنجکاوی: کودکان اغلب سوالاتی دارند و می‌خواهند جهان را بشناسند. تشویق آن‌ها به پرسش سوالات و تلاش برای پیدا کردن پاسخ‌ها اهمیت دارد. همچنین، پاسخ به سوالاتشان را به طور مشترک انجام دهید یا از آن‌ها بخواهید تا به صورت مشترک جوابی بیابند.

۲. ارائه مواد تحصیلی و کتاب‌های مرتبط: کتاب‌ها و منابع تحصیلی مناسب با موضوعات مورد علاقه کودکان و نوجوانان را در اختیار آن‌ها قرار دهید. این می‌تواند کتاب‌های علمی، داستان‌های علمی، مجلات علمی، وب‌سایت‌های معتبر و منابع آموزشی مرتبط باشد.

۳. پیاده‌سازی آزمایش‌ها و پروژه‌های علمی: آزمایش‌ها و پروژه‌های کوچک علمی را به صورت مشترک با کودکان انجام دهید. این فعالیت‌ها به کودکان کمک می‌کنند تا مفاهیم علمی را به صورت عملی تجربه کرده و مهارت‌های علمی خود را تقویت کنند.

۴. حمایت از مشارکت در مسابقات علمی: اگر کودکان علاقه دارند، آن‌ها را برای شرکت در مسابقات علمی و ادوار مختلف آزمایش‌ها تشویق کنید. این مسابقات به آن‌ها فرصتی برای ارائه پروژه‌ها و نمایش دانش‌های خود می‌دهد.

۵. تشویق به خواندن کتاب‌ها و مقالات علمی: از کودکان خود بخواهید تا مقالات و کتاب‌های علمی مرتبط با علاقه‌هایشان را بخوانند و با شما در مورد آن‌ها بحث کنند.

۶. پشتیبانی از افراد تشویق‌کننده: کودکان نیاز به انگیزه و حمایت دارند. به آن‌ها بگویید که می‌توانند هر چیزی را که می‌خواهند بیاموزند و تحقیق کنند و شما همیشه در کنارشان هستید تا آن‌ها را حمایت کنید.

۷. تشویق به تفکر نقادانه: کودکان را تربیت کنید تا اطلاعات را به طور نقادانه تجزیه و تحلیل کنند و سوالاتی مطرح کنند که اصول علمی را پشتیبانی می‌کنند.

۸. انعطافپذیری در انتخاب حرفه: به کودکان اجازه دهید تا مسیر تحصیلی و حرفه‌ای خود را انتخاب کنند و آنها را تشویق کنید تا در رشته‌های مختلف علمی و تحقیقاتی فعالیت کنند.

به طور کلی، تربیت پژوهشگر نیازمند محیط محور بر انگیزه به یادگیری و کشف است که تشویق به پرسش سوالات، انجام تجربه‌های علمی، و ترویج انگیزه برای تعلم دائمی می‌تواند به آن کمک کند.

اطلاعات دوره:

مدرس:
دکتر اسماعیل سعدی پور
- مدیر گروه روانشناسی  دانشگاه علامه طباطبائی 
- استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی 

مباحث دوره:
- نوشتن پایان نامه و رساله
- پروپوزال
- مقاله نویسی
- سرچ و پایگاه های اطلاعاتی
- پیمایش و همبستگی
- رفرنس دهی
- علی مقایسه ای
- روش آزمایشی

برگزاری:
روز‌های جمعه شروع از ۲۸ مهر ماه 
ساعت ۱۳ الی ۱۷
به مدت ۲۰ ساعت  

مبلغ:
۶۰۰ هزارتومان 

ثبت نام: 
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر و پیش ثبت نام قطعی
با ارسال نام و نام خانوادگی شماره تماس و رشته  و دانشگاه به آیدی زیر در تلگرام اقدام فرمایید:
@atumaharat1 

 

کارگاه تربیت پژوهشگر

ارسال نظر