به گزارش سرویس مطل آنلاین خبرگزاری دانا، محمد جعفر محمودی متخصص قلب و عروق در سمپوزیوم پیشگیریهای اولیه و ثانویه از بیماریهای قلب و عروق، اظهار کرد: ورزش نه تنها ضربان قلب در حالت سکون و آرامش را کاهش میدهد، بلکه در هنگام فعالیت نیز عامل کاهش ضربان قلب است و در نتیجه عوارض قلبی در بدن را کاهش میدهد.
وی تصریح کرد: ضربان قلب بالا باعث ایجاد حس بزرگ دیدن مشکلات میشود و برداشت ما از مشکلات را بیش از حد واقعی جلوه میدهد، بنابراین با ورزش میتوان ضربان قلب را کاهش داد و به درک درستی از مشکلات رسید.
محمودی افزود: ورزشکاران دارای اعتماد به نفس بالایی هستند و در مواقع اضطراری واکنشی مناسب از خود نشان میدهند و با استرسهای شدید دچار مشکلات قلب و عروقی نمیشوند.
این متخصص قلب و عروق تاکید کرد: ورزش همچنین عامل افزایش نسوج عروقی در بدن و بخصوص قلب میشود، ضمن اینکه به کارایی عروق و افزایش توان آنها کمک میکند.
وی گفت: ورزش با کاهش وزن، کاهش مقاومت منفی عروق و بالا بردن کارایی عروق عاملی میشود تا فعالیتها به درستی صورت گیرد و فعالیت ریه بهیود پیدا کند.
محمودی فعالیتهای ورزشی را بدون تمرین و ورزش حرفهای تقسیم کرد و گفت: در تمرینها هدف تأمین سلامت است در صورتی که در ورزش حرفهای رقابت بدست یافتن به مقامهای ورزشی مورد هدف قرار میگیرد و متاسفانه در ورزش حرفهای عوارضی ورزشکاران را تهدید میکند.
این متخصص قلب و عروق افزود: ورزش با تناسب اندام عاملی برای ارتقای روح و روان افراد میشود و افراد شاد و توانا میشوند.