به گزارش خبرگزاری دانا، دکتر سید ابوالحسن امامی در برنامه نبض شبکه خبر که با موضوع بررسی جراحی های زیبایی در ایران روی آنتن رفت، گفت: در تمام دنیا گرایش به زیبایی رو به افزایش است و ایران هم مستثنی از این موضوع نیست.
وی با تاکید بر اینکه در کشور ۳۰۰ جراح فوق تخصص پلاستیک وجود دارد که اجازه دارند کار زیبایی انجام بدهند، افزود: متاسفانه خیلی از همکاران پزشک به دلایل مختلف وارد عرصه جراحی زیبایی شده اند.
امامی با اعلام اینکه سالانه در حدود ۲۵ هزار جراحی زیبایی بینی در کشور انجام می شود، ادامه داد: در دنیا جراحی پلک، در بین جراحی های زیبایی سر و صورت، رتبه نخست را دارد. بعد از آن، عمل لیپوساکشن یا همان کشیدن چربی های اضافی بدن است.
رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران با عنوان این مطلب که ۳۰ درصد مردم جامعه بینی هایی دارند که متناسب با صورت آنها نیست و احساس زشتی می کنند، گفت: این دسته از افراد نیازمند جراحی زیبایی بینی هستند.
امامی در عین حال افزود: ۲۰ درصد جامعه نیز بینی متناسب با صورت دارند و این افراد نمی بایست جراحی زیبایی بینی انجام دهند.
وی در ارتباط با عوارض جراحی زیبایی بینی، گفت: اگر عمل جراحی توسط جراح فوق تخصص پلاستیک انجام شود، در حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد شاهد عارضه در جراحی خواهیم بود که آن هم به علت فعل و انفعالات هنگام عمل بینی است.
امامی بر ضرورت مشاوره روان شناسی قبل از جراحی بینی تاکید کرد و افزود: از نظر روان شناسی لازم است بررسی شود که بینی کاندید جراحی زیبایی، لازم است عمل شود یا خیر.