در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۶۱۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۷
نویسنده: فاطمه سادات زاهدی
همه ما اوقاتی از روز یا هفته، منفی باف می شویم و حوصله نداریم. نیمه خالی لیوان را می بینیم. فکر می کنیم بدشانسیم. احساس می کنیم آدمها ما را درک نمی کنند و یا قدر ما را نمی دانند. این کاملاً طبیعی است ، ولی با این فرق می کند بعضی افراد ذاتاً منفی و شاکی هستند. نحوه فکر کردن و قضاوت های شان طوری است که به سمت منفی دیدن قضایا کشیده می شود.

فاطمه سادات زاهدی ، کارشناس ارشد مشلوره ، خبرگزاری دانا ؛ همه ما اوقاتی از روز یا هفته، منفی باف می شویم و حوصله نداریم. نیمه خالی لیوان را می بینیم. فکر می کنیم بدشانسیم. احساس می کنیم آدمها ما را درک نمی کنند و یا قدر ما را نمی دانند. این کاملاً طبیعی است ، ولی با این  فرق می کند بعضی افراد ذاتاً منفی و شاکی هستند. نحوه فکر کردن و قضاوت های شان طوری است که به سمت منفی دیدن قضایا کشیده می شود.

متاسفانه برای خیلی ها، شرایط زندگی طوری است که حتی اگر بخواهند نمی توانند از آدم های منفی و تلخ، فاصله بگیرند. آنها همه جا هستند، در بین عابر پیاده و مغازه ها و محل کار تا در بین اقوام و دوستان …
برای همین ناچاریم تکنیک های ساده رفتاری را برگزینیم که از تأثیر بدبین ها و منفی باف ها حتی الامکان مصون باشیم


۱- آنها را جدی نگیریم

برای همه ما پیش آمده که یکی در باره مان غیبت کرده یا وقتی در صف داروخانه بودیم خواسته که ما را دور بزند یا یا بدون دلیل مشخصی، نسبت به ما بی ادبی کرده و … این را هرگز از یاد نبرید که این نوع رفتار دیگران برخاسته از احساس عدم امنیت، ترس یا خشمی است که درون شان تلنبار شده است. این یعنی مشکلی است که در آنها وجود دارد و ربطی به شما ندارد. پس اصلاً ضرورتی ندارد و منطقی نیست که جدی شان بگیریم. در حقیقت باید دل تان برای شان بسوزد.

۲- سپاسگزار موقعیت خودتان باشیم

قرار نیست ثروتمندترین و معروفترین آدم جهان باشیم تا از داشته هایمان خرسند باشیم .  یک شغل جمع و جور داشتن و یا حتی پدر یا مادر داشتن، سلامت داشتن و یک دوست خوب داشتن و هر چیز کوچکی که کمی لبخند و آرامش ایجاد کند کافی است برای شکرگذاری از وضعیت خودمان …
بر همین اساس وقتی با یک انسان ناراحت روبرو می شویم و عمل و کنایه و تحقیر و توهین و کلک وی را شاهد هستیم فقط به این فکر کنیم که او چه وضعیتی داشته است که به این صورت واکنش نشان می دهد. شاید بد نباشد با واکنشی مثبت و مهربان و حتی شوخی شادی بخش، رفتارش را پاسخ دهیم .

۳- گاهی، اوقاتمان را تنهایی بگذرانیم

گذراندن اوقات تنها در درجه اول باعث افزایش توجه به خودمان و اعمال و رفتارمان می شود. فرصت پیدا می کنیم دور از هیاهو و تاثیر دیگران باشیم و اعتماد به نفس پیدا کنیم. از همه مهمتر فرصت اندیشیدن به اتفاقات دوروبر را پیدا کنیم. فرصتی که به ما اجازه می دهد رفتار دیگران را مرور کنیم

 


ارسال نظر