در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۹۷۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۰
وزیر بهداشت:
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: علوم پزشکی رفسنجان ۳۰ سال قبل احداث شده و دارای ۲۱۰ عضو هیات علمی، پنج دانشکده، ۱۴۱ مرکز بهداشتی، ۹ مرکز تحقیقات پزشکی و غیره است که این شاخص‌ها از متوسط کشوری بالاتر است.

به گزارش خبرگزاری دانا به نقل ازایرنا، بهرام عین اللهی در نشست شورای اداری در محل فرمانداری رفسنجان بیان کرد: نخستین ام آر آی کشور در این شهرستان نصب شده است.

وی افزود: این دانشگاه دارای ۷۰۰ ظرفیت خوابگاهی، ۴۸۴ تخت فعال بیمارستانی و ۱۴۱ مرکز بهداشتی در سطح شهر و روستا است که این شاخص ها موجب ارتقا سطح سلامت شده و از متوسط کشوری بالاتر است.

عین اللهی بیان کرد: اما جمعیت رفسنجان رو به کاهش و فاجعه است؛ اگر جمعیت مان کم شود هیچ فعالیتی در هیچ حوزه ای اعم از کشاورزی و صنعتی نمی توان انجام داد.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری تأکید بر رشد جمعیت دارند لذا تمام مراکز بهداشتی رفسنجان باید مُبلغ افزایش جمعیت باشند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: رفسنجان به دلیل داشتن مردان بزرگ در لشکر ثارالله که در دفاع مقدس حماسه آفرینی کردند و نیز از لحاظ اینکه شهری تاریخی است، سرآمد است.

وی با بیان اینکه ۴۳ سال از پیروزی انقلاب می گذرد و دشمن با تحریم ها و ایجاد مشکلات اقتصادی دنبال ممانعت از پیشرفت ایران است در حالی که ایران در برابر این ناملایمت ها و دشمنی ها مقاومت می کند ادامه داد: از نظر حوزه سلامت، قویترین نیروی متعهد و پزشکی متدین را داریم؛ اوایل انقلاب افراد بیمار برای درمان به خارج از کشور می رفتند در حال حاضر از خارج برای درمان به ایران می آیند.

وی اظهار کرد: ایران کشوری است که به خوبی بیماری کرونا را کنترل کرد، ۶ مرکز تولید واکسن در ایران ایجاد کردیم و نه تنها کمبود واکسن نداریم بلکه آماده صادرات واکسن هستیم بنابراین این قدرت ما را نشان می دهد.

عین اللهی با بیان اینکه آمادگی داریم با جهش در صنایع دارویی بتوانیم در این زمینه صادرات انجام دهیم اظهار داشت: طرح دارویار موجب شکوفایی صنعت تولید شد.

وی گفت: باید در زمینه مختلف اتاق فکر ایجاد کنیم و روش های یکنواخت را تغییر دهیم و نباید ناامید باشیم  و با انجام سیاستگذاری ها راهکارهای موثر را به کار گیریم تا موفق شویم.

در ادامه رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز گفت: درصدد جذب بودجه ۲۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی درمانگاه بستری بیماران سرطانی هستیم و این بودجه اختصاص یافته است و باید جذب شود.

وحید محمدی شاهرخی بیان کرد: پروژه مقاوم سازی بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) رفسنجان نیاز به بیش از ۲۰ میلیارد تومان بودجه دارد که در سفر دوم دولت سیزدهم به استان کرمان تخصیص یافته است.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر