در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
تعداد نظرات: ۱ نظر
کد خبر: ۱۱۶۰۲۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷
داناخبر بررسی می‌کند:
نویسنده: هانیه حقیقی
با وجود عرضه سیم کارت‌های اعتباری ارزان قیمت، سیم کارت های همراه اول با کدهای قدیمی تر(1،2،3)همچنان متقاضی دارند و همین افزایش تقاضاست که باعث شده قیمت این سیم کارت ها همچنان صعود داشته باشد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانا(داناخبر)، حدود ۱۸ سال از ورود اولین سیم کارت به ایران می‌گذرد و در حال حاضر، ضریب نفوذ استفاده از تلفن همراه رفته رفته به ۱۰۰ درصد رسیده است به طوریکه در دستان تمام ایرانیان حداقل یک موبایل دیده می شود، اما هیچ کدام از اینها نتوانسته است تب وتاب خرید سیم کارت را در میان کاربران پایین بیاورد. چنانچه هنوز هم بازار خرید و فروش سیم کارت گرم است و اگر گاهی دچار رکود شود، این رکود مقطعی است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی فروشندگان سیم کارت تلفن همراه تهران معتقد است که سیم کارت های اعتباری دو اپراتور همراه اول و ایرانسل، بیشترین تقاضا در بازار سیم کارت را از آن خود کرده اند چرا که این نوع سیم کارت ها به دلیل قیمت کمی که دارند به راحتی در سبد خانوار جای می گیرند.

اما با وجود عرضه سیم کارت‌های اعتباری ارزان قیمت، سیم کارت های همراه اول با کدهای قدیمی تر(1،2،3)همچنان متقاضی دارند و همین افزایش تقاضاست که باعث شده قیمت این سیم کارت ها همچنان صعود داشته باشد.

برخی از کارشناسان اعتقاد دارند: دلیل اینکه سیم کارت‌های دایمی با وجود قیمت بالایی که نسبت به سیم کارت‌های اعتباری دارند همچنان بازار گرمی دارند، این است که تعرفه مکالمه آنها نسبت به سیم کارت های اعتباری کمتر بوده و مشترکان هزینه کمتری برای مکالمه و ارسال پیامک می‌پردازند.

بر اساس این گزارش، تفاوت قیمت سیم کارت‌های دایمی و اعتباری بسیار فاحش است و به نظر می‌رسد دلیل ذکر شده برای علاقه مشترکان به خرید سیم کارت‌های دایمی چندان منطقی به نظر نرسد.

قیمت سیم کارتهای ثابت با کدهای مختلف
چراکه سیم کارت اعتباری همراه اول و ایرانسل با طرح های مختلف و همچنین شارژ اولیه با قیمت ۱۰ و ۵هزار تومان در اختیار کاربران قرار می گیرد. این در حالیست که در حال حاضر سیم کارت‌های کد یک دایمی همراه اول به قیمت یک میلیون و 700 الی یک میلیون و 800 هزار تومان خریداری شده و با قیمتی حدود دو میلیون تومان به فروش می‌رسند.

سیم کارت‌های کد 2 نیز با قیمتی حدود 800 هزار تومان خریداری و حدود یک میلیون تومان به فروش می رسند. در ارتباط با سیم کارت‌های کد 3 این روزها خرید بازار حدود 650 هزار تومان و فروش آن حدود 700 تا 750 هزار تومان است.

کد 4 نیز با قیمت 500 هزار تومان خریداری شده و حدود 600 هزار تومان به فروش می‌رسد. برای سیم کارت کدهای 5 و 6 نیز چنانچه شما قصد فروش داشته باشید با قیمتی حدود 400 هزار تومان مواجه خواهید شد و اگر قصد خرید هم داشته باشید باید بسته به رند بودن شماره مد نظر قیمتی بالغ بر 450 هزار تومان بپردازید.

سیم کارت‌های کد 7 کار کرده نیز حدود 270 هزار تومان خریداری شده و با قیمتی نزدیک به 300 هزار تومان به فروش می‌رسند.

کد 8 هم در صورتی که کارکرده باشد با قیمتی حدود 200 هزار تومان خریداری شده و حدود 250 هزار تومان به فروش می‌رسد که البته در صورت صفر بودن این رقم‌ها به ترتیب به 240 و 300 هزار تومان می رسد.

استقبال مشتریان باعث افزایش تقاضا و قیمت سیم کارت دایمی در بازار می شود که هیچ توجیهی ندارد

رییس اتحادیه فروشندگان سیم کارت، با بیان این که در اکثر کشورهای دنیا قیمت سیم کارت ها به سمت کمتر شدن در حرکت است و همواره تلاش بر این است که درآمدزایی در اثر ارایه خدمات باشد بیان کرد: در تمام دنیا با ورود سیم کارت‌های اعتباری، سیم کارت ها به پایین ترین قیمت ممکن ارایه می‌شوند و اپراتورها به جای سیم کارت سود خود را از طریق ارایه خدمات ارزش افزوده تامین می‌کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه در ایران حتی خود کاربران گرایش به خرید سیم کارت هایی با کدهای مشخص دارند و حاضرند بهایی به مراتب بالاتر را پرداخت کنند که در نهایت این استقبال باعث افزایش تقاضا و به دنبال آن بالا رفتن قیمت آن در بازار می شود و دلیل خاصی هم برای این افزایش قیمت وجود ندارد و در کل این روند خیلی منطقی نیست.

براساس این گزارش و بنابرگفته فعالان حوزه، تقاضای غیر معمول برای سیم کارت های دایمی کدهای ا و 2 و یا شماره های رند از سوی مشتریان باعث افزایش قیمت این کالا شده و هیچ توجیه خاصی برای این گرانی وجود ندارد.
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علي
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۲
0
1
به موضوع جالبي پرداخته ايد كه كمتر به آن توجه شده بود. ممنونم