در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۱۶۳۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۶
نویسنده: هانیه حقیقی
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی: آرزوی پرفسور کاظم معتمد نژاد، راه انداختن عملی دانشکده علوم ارتباطات بود که امیدواریم در یکی دو سال آینده با فراهم کردن ساختمان مجزا و استفاده از اساتید جدید بتوانیم آرزوی ایشان را محقق کنیم.
مراسم تشییع پیکر پدر علم ارتباطات صبح امروز(شنبه)، در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.


دکتر رویا معتمد نژاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانا(داناخبر)، گفت: مجالی برای صحبت کردن نیست فقظ همینقدر می‌گویم که تمامی شرکت کنندگان این مراسم و همه اهالی جامعه بزرگ ارتباطات کشور پدر خود را از دست داده اند.

معتمد نژاد، یک نمونه و سمبل برای جامعه دانشگاهی کشور است
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی نیز درباره این استاد گرانقدر گفت: من فکر می کنم آقای دکتر معتمد نژاد، یک نمونه و یک سمبل برای جامعه دانشگاهی کشور است. نمادی که با صبر، تحمل و دانش عمیقش و با آرامشی که در فضای کاری خود داشت، نشان داد که می‌شود کارهای بزرگی کرد.


حسین سلیمی ادامه داد: بنیان گذاشتن دانشی که معارضین زیادی در حوزه معرفتی دارد و جا انداختن یک حوزه معرفتی جدید در جامعه ایران که این کار به نوعی وظیفه و رسالت دانشمندان علوم اجتماعی است و به نوعی آقای دکتر معتمد نژاد به دلیل تاثیر عمیقی که در جامعه گذاشته می‌تواند به عنوان نماد و سمبل برای آن باشد.

وی ادامه داد: آقای دکتر در چند ماه گذشته وضعیت جسمی بسیار نامساعدی داشتند اما چند سال پیش که به مناسبت‌های مختلف خدمتشان می‌رسیدم علیرغم اینکه به دلیل بازنشستگی و دور بودن از محیط دانشگاه اندکی آزرده بودند ولی فعالیت‌های گسترده خودشان را در زمینه های علمی و پژوهشی همچنان ادامه می‌دادند و به هرحال آرزوی ایشان راه انداختن عملی دانشکده علوم ارتباطات بود که امیدواریم در یکی دو سال آینده با فراهم کردن ساختمان مجزا و استفاده از اساتید جدید بتوانیم آرزوی ایشان را محقق کنیم.


معتمد نژاد از اولین کسانی بود که در حوزه ارتباطات دور در سطح جهانی مقاله نوشت
داوود زارعیان نیز در گفت و گو با خبرنگار ما ضمن بیان این مطلب که دکتر معتمد نژاد ادبیات جامعه اطلاعاتی را وارد ایران کردند، گفت: ایشان دو اجلاس میان منطقه ای در حوزه جامعه اطلاعاتی را مدیریت کردند.


زارعیان ادامه داد: به نظر من دکتر معتمد نژاد را همه به عنوان کسی می‌شناختند که در حوزه روزنامه نگاری و ارتباطات اجتماعی  نقش داشته اند اما من به عنوان کسی که سال‌ها در وزارت ارتباطات مشغول به کار هستم باید بگویم دکتر معتمد نژاد از اولین کسانی بودند که در حوزه ارتباطات دور هم در سطح جهانی مقاله نوشتند و ارایه کردند.

وی افزود: دکتر معتمد نژاد ادبیات جامعه اطلاعاتی را وارد ایران کردند و ایشان دو اجلاس میان منطقه ای در حوزه جامعه اطلاعاتی را مدیریت کردند. ایشان همچنین در اجلاس ژنو و تونس حضور فعالی داشتند به نحوی که در این اجلاس‌ها توانستیم با حضور دکتر معتمد نژاد مخابرات ایران و ارتباطات دور را مطرح کنیم.بعد از آن هم باتاسیس انجمن ایرانی جامعه اطلاعاتی، تلاش کردند که ادبیات این حوزه فراگیر شود.

زارعیان تصریح کرد: دغدغه ایشان حفظ و تداوم فعالیت‌های انجمن ایرانی جامعه اطلاعاتی بود و من به عنوان یکی از شاگردان این استاد گرانقدر، امیدوارم شاگردانش بتوانند کمی از برنامه‌ها، طرح‌ها و ایده‌هایی که ایشان داشتند را عملی کنند.


دکتر معتمد نژاد همیشه دغدغه روزنامه نگاری و علم ارتباطات در ایران را داشت
علیرضا حسینی پاکدهی نیز در رابطه با دکتر معتمد نژاد گفت: ایشان همیشه دغدغه خاطر روزنامه نگاری و علم ارتباطات در ایران را داشتند و کلا روحیه علمی و انتقادی که داشتند یکی از ویژگی‌های خاص و بارز ایشان بود، در کنار این مساله اخلاق، تواضع و فروتنی بی نظیر و سواد و علمی که ایشان داشتند زبانزد خاص و عام بود.

این استاد علوم ارتباطات ادامه داد: در میان اساتیدی که تا کنون داشتم در طی سه دهه ای که با ایشان بودم چنین ویژگی‌ها را در وجود کسی ندیدم.

ارسال نظر