به گزارش خبرگزاری دانا، این مسابقات به منظور گسترش مهارتهای مربوط به طراحی اجزای ماشین، حفظ پویایی در زمینه تدوین فناوریهای نوظهور، کشف استعدادهای خلاق دانشجویان و گسترش زمینههای طراحی وسایل نقلیه پاک در کشور برگزار میشود.
در همین راستا، با توجه به اهمیت و جایگاه موتورسیکلتهای الکتریکی، پنجمین دوره مسابقه ملی طراحی ماشین نیز به موضوع طراحی و ساخت موتورسیکلت الکتریکی میپردازد. ایدهآل مسابقه، رسیدن به موتورسیکلتی برای کاربری شهری است.
همچنین، تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه از طریق طرح مسائل و مشکلات صنعت در دانشگاه، آشنایی دانشجویان با روندهای طراحی (طراحی مفهومی، طراحی اجزاء، طراحی سیستمی)، بکارگیری عملی اصول علمی مهندسی مکانیک در طراحی دستگاهها و ماشینآلات، تمرین کارگروهی، ارتقای کیفی توان مهندسی دانشجویان، ایجاد رقابت مثبت و درگیرکردن تمام مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و دانشجویان و محققان بااستعداد، کشف و جذب افراد مستعد، لایق و شایسته و علاقهمند به طراحی وسایل نقلیه از جمله اهداف برگزاری این مسابقه است.
در این دوره از مسابقات که شامل دو مرحله اصلی یعنی «مرحله طراحی» و «مرحله ساخت» است، 27 تیم از دانشگاههای مختلف کشور ثبت نام کردند که بیش از بیست تیم از دانشگاههای سراسری چون تهران، امیرکبیر، علم وصنعت، شهید چمران اهواز و صنعتی بابل بودهاند.
پس از پایان مرحله اول و داوری طرحها، 10 تیم به مرحله پایانی که آذرماه امسال در شهرستان ساری برگزار میشود، راه یافتهاند.
بر اساس این گزارش، علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه ثبت نام و برگزاری مسابقه میتوانند به پایگاه اینترنتی www.imdc.ir مراجعه کنند.