در عصر دانایی با دانا خبر      دانایی؛ توانایی است      دانا خبر گزارشگر هر تحول علمی در ایران و جهان      دانایی کلید موفقیت در هزاره سوم      
کد خبر: ۱۲۷۹۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۶
اضطراب جدایی فرزندان این بار در فروردین ماه
نویسنده: فاطمه سادات زاهدی
پاندمی کرونا در سال های اخیر تأثیرات همه جانبه ای بر زندگی تمامی انسان ها داشته است و یکی از بارزترین آنها مجازی شدن آموزش ها بود . حال که قرار است فرزند شما بعد از دو سال به مدرسه برود لازم است به یک سری نکات توجه ویژه داشته باشید. فرزند شما قرار است بعد از دو سال به مدرسه برود و به صورت تمام وقت در آموزشگاه حاضر شود . در این میان ممکن است فرزند شما نیز جز دسته از کودکانی باشد که دچار

فاطمه سادات زاهدی ، کارشناس ارشد مشاوره ، خبرگزاری دانا ؛ پاندمی کرونا در سال های اخیر تأثیرات همه جانبه ای بر زندگی تمامی انسان ها داشته است و یکی از بارزترین آنها مجازی شدن آموزش ها بود .

حال که قرار است فرزند شما بعد از دو سال به مدرسه برود لازم است به یک سری نکات توجه ویژه داشته باشید.

فرزند شما قرار است بعد از دو سال به مدرسه برود و به صورت تمام وقت در آموزشگاه حاضر شود . در این میان ممکن است فرزند شما نیز جز دسته از کودکانی باشد که دچار  اضطراب جدایی می شوند .

اضطراب جدایی یکی از مراحل طبیعی رشدی تحولی انسان ها می باشد و حدود 15% کودکان در برخورد با محیط ها و موقعیت های جدید آن را بروز می دهند ، که مدرسه هم می تواند یکی از آن موقعیت ها باشد .

در ادامه به برخی از نکات برای آماده سازی فرزندان برای حضور در مدرسه خواهیم پرداخت .

اضطراب را جدی بگیرید

به هیچ عنوان اضطراب فرزندتان را تمسخر نکنید و از به  کار بردن جملاتی مانند : تو دیگه بزرگ شدی یا مدرسه که ترس نداره ؛ خودداری کنید .

به کار بردن چنین جملاتی می تواند شرایط را از وضع موجود پیچیده تر کند .

در مورد مدرسه با فرزندتان صحبت کنید

در مورد کارهایی که قرار است در مدرسه انجام دهند و اوقات خوشی که خواهند  داشت با آنها صحبت کنید . این کار باعث یادآوری موقعیت های خوشایند می گردد و باعث جدایی افکارش از استرس و اضطراب خواهد شد.

در مورد خودتان با فرزندتان صحبت کنید

این کار به فرزندتان کمک می کند که مطمئن شود زمانی که در مدرسه حضور دارد شما در سلامت و امنیت به سر می برید . همچنین در مورد کارهایی که بعد از مدرسه با هم انجام خواهید داد صحبت کنید .

روال و روتین های قبلی را به تدریج وارد زندگیتان کنید

احتمالا ًدر دوران پاندومی کرونا ، ساعت خواب و بیداری و تغذیه و بازی و ... فرزندتان تغییر کرده است . سعی کنید شرایط را به صورت تدریجی برای گذار از شرایط کنونی آماده کنید . دقت داشته باشید تمام تغییرات را یک جا اعمال نکنید چون باعث افزایش میزان استرس و اضطراب وی خواهد شد .

جدایی های کوتاه مدت داشته باشید

اگر در طول پاندمی مدام در کنار فرزندتان بوده اید ، در طی روز او را تنها بسته به شرایط خودش از چند دقیقه تا چند ساعت نزد خواهر یا برادر بزرگتر و یا پدربزرگ و مادر بزرگ بگذارید .

در صورتی که اضطراب فرزندتان شدد است و با روش های ذکر شده بهتر نمی شود حتماً در اولین فرصت از یک مشاور متعهد و خبره کمک حرفه ای بگیرید . 

ارسال نظر