به گزارش گروه دانش خبرگزاری دانا (دانا خبر) امیر احمد سپهری؛ مدیرعامل شرکت تولید کننده سرعت سنج لحظه ای در گفتگو با مهر، گفت: سرعت سنج های تولیدی توسط شرکت دانش بنیان ما طبق استاندارد بین المللی هستند و جز سرعت سنج های راداری نسل سوم به شمار می روند.
وی افزود: با توجه به اینکه ایران صدرنشین تخلفات جاده ای در بین کشورهای دنیاست و باید بتوانیم این مشکل را بررسی کنیم به فکر تولید سرعت سنج های لحظه ای افتادیم تا از این طریق بتوانیم سرعت خودروها را کنترل کرده و مانع بالا رفتن تصادفات در کشور شویم.
سپهری با بیان اینکه سرعت سنج های به کاربرده شده در کشور تقلبی هستند، اظهار داشت: سیستم های تقلبی برای اندازه گیری سرعت خودروها، مشکلاتی دارند که در صورت خراب شدن نیز امکان تعمیر آنها وجود ندارد و با جایگزین کردن سرعت سنج های لحظه ای علاوه بر امکان تعمیر در کشور، کمتر با مشکلاتی از این دست روبرو می شویم.
وی خاطر نشان کرد: سرعت سنج لحظه ای به صورت رادار است و رادار هم با سرعت نور کار می کند که از این طریق می تواند سرعت بالای خودرو را اندازه گیری کند.
سپهری توضیح داد: یک مجموعه علمی در پارک فناوری پردیس، دانش تولید سرعت سنج لحظه ای را پیاده کرده و این تکنولوژی را به ثبت اختراع رسانده است.
وی در خصوص جایگزینی سرعت سنج های لحظه ای که در پارک فناوری پردیس تولید می شود، افزود: تاکنون این سرعت سنج های لحظه ای در اتوبان های بزرگ تهران از جمله صدر و نیایش به کار برده شده اند و اکنون در حال سالم سازی محیط کشور از این منظر هستیم.
سپهری یادآورشد: اگر خودروها با سرعت بالای170 کیلومتر در ساعت در حرکت باشند با سنسور راداری سرعت لحظه ای تشخیص داده می شود و ضمن ضبط خودرو پلاک خودرو نیز خوانده می شود. از این رو ، سرعت میانگین محاسبه شده و اطلاعات شناسایی خودرو و تخلفات را به پلیس و مراکز مدیریت راههای کشور و استانها از طریق عکس و دیتا ارسال کند.
وی در خصوص خودرو هایی که سرعت بالایی ندارند، گفت: اگر خودرویی با سرعت کمتر از 170 کیلومتر از جلو سامانه عبور کند، سنسور ویدئویی عمل کرده و سرعت میانگین را محاسبه می کند.