
محور این نمایشگاه که مهلت ثبت نام برای حضور در این پاویون تا ۳۰ خرداد ماه اعلام شده است، در حوزههای مخابرات و فناوری اطلاعات، شبکه سختافزاری و اپلیکیشن، تجهیزات کامپیوتری، انواع نرمافزارها، سیستمها و تجهیزات هوشمند، سیستمهای جامع مدیریت و اتوماسیون، طراحی، چاپ و سیستمهای تبلیغاتی، سیستمهای بانکی، صنایع الکترونیک ، اپلیکیشن و بازیهای رایانهای و سیستمهای دیجیتال تعیین شده است.
هوشمندسازی، هوش مصنوعی، صنایع رباتیک، بلاکچین، ابر کامپیوتر و اینترنت اشیاء از دیگر محورهای این نمایشگاه است و شرکتهای دانش بنیان ایرانی با حضور در پاویون اختصاصی این نمایشگاه که با حمایت صندوق نوآوری برپا خواهد شد، به عرضه محصولات و توانمندیهای خود در این حوزهها میپردازند.
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، ظرفیت این پاویون محدود بوده و تنها ۱۵ شرکت دانشبنیان میتوانند در آن به ارائه محصولات و توانمندیهای خود بپردازند.
یکی از برنامههای صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای کمک به توسعه بازار صادراتی شرکتهای دانشبنیان، حمایت از حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای دائمیخارجی و نیز حضور در نمایشگاههای معتبر بینالمللی به دو صورت حضور مستقل و برپایی پاویون است.
انتهای پیام